(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatusyksikön johtaja, Tiistilänraitin varhaiskasvatusyksikkö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.3.2020

Etsimme osaavaan joukkoomme uutta varhaiskasvatuksen johtamisen ammattilaista Tiistilänraitin varhaiskasvatusyksikön johtamiskokonaisuuteen Matinkylä-Olarin palvelualueelle. Varhaiskasvatusyksikön johtajana vastaat pedagogiikan, henkilöstön, talouden ja asiakkuuksien johtamisesta sekä yhteistyöstä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tule jatkamaan hyvin hoidetun yksikön johtamista ja pääset mukaan osaavaan ja positiiviseen alueen johtajatiimiin, joiden kanssa yhdessä muodostat Matinkylä-Olarin palvelualueen johtoryhmän. Suomenkielisen varhaiskasvatuksen johtamista tukevat rakenteet ja palvelut yhdessä hyvän perehdytyksen ja auttavien kollegoiden ja hallinnon kanssa edistävät onnistumistasi tehtävässä.

Tiistilänraitin varhaiskasvatusyksikön johtamiskokonaisuuteen kuuluu tällä hetkellä viiden ryhmän Tiistilänraitin päiväkoti, naapurissa koulun tiloissa kaksi esiopetusryhmää sekä filiaalina yhden ryhmän päiväkoti Avokas. Yhdessä 27 varhaiskasvatuksen työntekijän kanssa luot ja varmistat varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti turvalliset olosuhteet lapsen oppia ja kehittyä. Moninaisuus on rikkaus myös meidän alueella. Varhaiskasvatusyksikön johtajan virka on ensin määräaikainen eläköityvän johtajan vuosilomien ajana ajalla 10.6.-30.9.2020 ja toistaiseksi 1.10.2020 alkaen.

Työpaikan nimi: Tiistilänraitin varhaiskasvatusyksikkö
Työaika: 38 h 45 min / viikko
Haettava tehtävä on virkasuhteinen.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tai kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) sekä riittävä johtamistaito.

Edellytämme aiempaan kokemusta varhaiskasvatusyksikön johtajan tehtävästä, vahvaa osaamista pedagogiikan ja henkilöstön johtamisessa, kehittämismyönteistä johtamisotetta sekä positiivisia ja sujuvia vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Arvostamme kasvatustieteen maisterin tutkinto tai valmiutta sen suoittamiseen.