(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatusyksikön johtaja, Suviniityn päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2020

Oletko kiinnostunut varhaiskasvatuksen johtamisesta? Oletko odottanut mahdollisuutta päästä perustamaan uutta yksikköä ja luomaan vasunmukaista toimintakulttuuria yhdessä henkilöstön ja lasten kanssa? Tässä on tilaisuutesi, älä epäröi tarttua siihen!
Vuoden 2021 alussa avautuva Suviniityn päiväkoti etsii varhaiskasvatuksen johtamisen ammattilaista. Suviniityn päiväkoti sijaitsee keskeisellä paikalla Espoon keskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Päiväkotiin tulee kahdeksan lapsiryhmää, joista osa on vuorohoidon ryhmiä. Pääset jo yksikön alkuvaiheessa mukaan suunnittelemaan, toteuttamaan ja kehittämään yksikön toimintaa asiakkaiden ja palvelualueen tarpeita huomioiden.
Varhaiskasvatusyksikön johtajana vastaat pedagogiikan, henkilöstön, talouden ja asiakkuuksien johtamisesta sekä yhteistyöstä yhteistyökumppaneiden kanssa. Et joudu kuitenkaan tekemään tätä kaikkea yksin vaan tarjoamme sinulle osaavat ja positiiviset kollegat, hyvän perehdytyksen, johtamista tukevat rakenteet ja palvelut sekä toimivan yhteistyön hallinnon kanssa.

Työpaikan nimi: Suviniityn päiväkoti

Työaika: 38h15min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tai kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) sekä riittävä johtamistaito.

Eduksi katsotaan kasvatustieteen maisterin tutkinto ja valmius kasvatustieteen maisteritutkinnon suorittamiseen

Lisäksi edellytetään:
• aikaisempaa kokemusta varhaiskasvatusyksikön johtamisesta
• kiinnostusta varhaiskasvatuksen pedagogiikan kehittämiseen
• vahvaa osaamista henkilöstön johtamiseen
• kehittämismyönteistä johtamisotetta
• hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja

Eduksi luetaan kokemusta ja näkemystä inklusiivisen varhaiskasvatuksen johtamisesta sekä arvostusta monimuotoisuutta kohtaan

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme.