(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatusyksikön johtaja, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.8.2019

Varhaiskasvatusyksikön johtaja, sijaisuus

Työavain 3-1528-19
Määräaikainen virkasuhde alkaen 02.10.2019 (päättyy 31.03.2020)
Hakuaika päättyy 30.08.2019 kello 15:45
Ohrakasken päiväkoti , Ohrakaski 2 02340 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatusyksikön johtajan tehtäväkokonaisuuteen kuuluu Kaskipihan päiväkoti, Ohrakasken päiväkoti sekä Eestinkallion koulun esiopetukseen liittyvä varhaiskasvatus. Varhaiskasvatusyksikön johtaja vastaa pedagogiikan, henkilöstön, talouden ja asiakkuuksien johtamisesta sekä yhteistyöstä yhteistyökumppaneiden kanssa. Hän on Espoonlahden palvelualueen laajennetun johtoryhmän jäsen.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tai kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) sekä riittävä johtamistaito. Eduksi katsotaan kasvatustieteen maisterin tutkinto ja valmius kasvatustieteen maisteritutkinnon suorittamiseen.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään varhaiskasvatuksen sisällön ja palvelujen hyvää tuntemusta ja osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta varhaiskasvatusyksikön johtajan tehtävästä, vahvaa osaamista henkilöstön ja varhaiskasvatuksen sisältöjen johtamisessa, kehittämismyönteistä johtamisotetta sekä kokemusta ja näkemystä inklusiivisen varhaiskasvatuksen toteuttamisesta ja johtamisesta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 3123,97€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Ulla Valtonen
050 566 4613
ulla.h.valtonen@espoo.fi

Mirkku Häggman
043 826 9046
mirkku.haggman@espoo.fi