Varhaiskasvatusyksikön johtaja, Monikon päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2021

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen johtamisen ammattilaista uuden Monikon päiväkodin johtamiskokonaisuuteen Leppävaaraan.

Varhaiskasvatusyksikön johtajana pääset muodostamaan uuden päiväkodin yhteisöä ja toimintakulttuuria sekä yhteistyötä uudenlaisessa varhaiskasvatus- ja koulukeskuksessa, jonka osa Monikon päiväkoti on. Keskuksessa toimii suomenkielinen koulu ja päiväkoti sekä ruotsinkielinen koulu ja päiväkoti.

Monikon päiväkodissa aloittaa kuusi lapsiryhmää, joiden varhaiskasvatuksen työntekijät luovat Espoon varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti turvalliset olosuhteet lapsille oppia ja kehittyä.

Varhaiskasvatus- ja koulukeskus, Monikon päiväkoti mukaan lukien, valmistuu toukokuussa 2021. Monikon päiväkodissa tarjotaan vuorovarhaiskasvatusta ja -esiopetusta, ja suunniteltu toiminta-aika on maanantaista sunnuntaihin klo 6.00-22.00.

Varhaiskasvatusyksikön johtajana vastaat pedagogiikan, henkilöstön, talouden ja asiakkuuksien johtamisesta sekä yhteistyöstä yhteistyökumppaneiden kanssa. Varhaiskasvatusyksikön johtajana olet yhdessä kollegoidesi kanssa Leppävaaran palvelualueen laajennetun johtoryhmän sekä pohjois-Leppävaaran pienaluejohtotiimin jäsen. Hyvä perehdytys tehtävään, varhaiskasvatuksen johtamista tukevat rakenteet ja palvelut sekä osaavat kollegat edistävät onnistumistasi Monikon päiväkodin varhaiskasvatusyksikön johtajan tehtävässä.

Tervetuloa osaavaan ja mukavaan joukkoomme!


Työpaikan nimi: Monikon päiväkoti, Veräjäpellonkatu 2-4, 02600 Espoo.

Työaika: 38 h 15 min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimukset: Kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tai kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) sekä riittävä johtamistaito.

Eduksi katsotaan kasvatustieteen maisterin tutkinto ja valmius kasvatustieteen maisteritutkinnon suorittamiseen.

Tehtävässä edellytetään aikaisempaa kokemusta varhaiskasvatusyksikön johtajan tehtävästä, vahvaa osaamista varhaiskasvatuksen pedagogiikan ja henkilöstön johtamisessa, kehittämismyönteistä johtamisotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Arvostamme kokemusta ja näkemystä inklusiivisen varhaiskasvatuksen toteuttamisesta ja johtamisesta sekä hyviä tietoteknisiä taitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1413037
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo