(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatusyksikön johtaja, Merikansan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2021

Kuvaus tehtävästä:
Etsimme rohkeaa ja ennakkoluulotonta varhaiskasvatusyksikön johtajaa. Olen kiinnostunut ja motivoitunut kehittämään varhaiskasvatuksen johtamista sekä palvelujen järjestämistä nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Varhaiskasvatusyksikön johtajana vastaat pedagogiikan, henkilöstön, talouden ja asiakkuuksien johtamisestä sekä yhteistyöstä yhteistyökumppaneiden kanssa. Johtajana kuulut Espoonlahden laajennettuun johtoryhmään yhdessä kollegoidesi kanssa sekä pienaluejohtotiimiin. Hyvä perehdytys tehtävään, johtamista tukevat rakenteet ja palvelut, osaavat kollegat ja hallinnon tiimi edistävät onnistumista johtamistehtävässäsi.
Johtamiskokonaisuus on uusi ja aluksi se painottuu uuden päiväkodin toiminnan käynnistämiseen. Johtamiskokonaisuus muotoutuu tarkemmin kevään aikana. Pääset siis luomaan ja johtamaan uutta yksikkö ja johtamiskokonaisuutta sekä osallistumaan aitiopaikalta koko Espoonlahden alueen varhaiskasvatuksen johtamisen kehittämiseen.

Työpaikan nimi: Merikansan päiväkoti

Työaika: 38h15min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tai kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) sekä riittävä johtamistaito.

Eduksi katsotaan valmius kasvatustieteen maisteritutkinnon suorittamiseen.

Tehtävässä edellytetään osaamista ja kokemusta varhaiskasvatuksesta.

Luemme eduksi aikaisemman kokemuksen johtajan tai varajohtajan tehtävistä sekä pedagogisen toiminnan kehittämisestä.

Merikansan päiväkoti on uusi helmikuussa avautuva kahden ryhmän yksikkö, joka sijaitsee Espoonlahdessa.
Johtamiskokonaisuus on uusi ja aluksi se painottuu uuden päiväkodin toiminnan käynnistämiseen ja se muotoutuu tarkemmin kevään aikana.
Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!