(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatusyksikön johtaja, Leppäsillan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Kuvaus tehtävästä:
Etsimme Leppävaaran palvelualueelle varhaiskasvatuksen johtamisen ammattilaista. Leppäsillan päiväkoti ja ryhmäperhepäiväkoti Mökkitontut muodostavat yhtenäisen, samassa pihapiirissä toimivan johtamiskokonaisuuden Karakallion alueella. Yksikössä työskentelee osaava henkilöstö ja toimintakulttuuri on vakiintunutta.
Varhaiskasvatusyksikön johtajana vastaat pedagogiikan, henkilöstön, talouden ja asiakkuuksien johtamisesta sekä yhteistyöstä eri toimijoiden kanssa. Et ole työssäsi yksin vaan tarjoamme sinulle osaavat ja yhteistyökykyiset kollegat, johtamista tukevat rakenteet ja palvelut sekä toimivan yhteistyön hallinnon kanssa.

Työpaikan nimi: Leppäsillan päiväkoti

Työaika: 38 t 15 min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tai kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) sekä riittävä johtamistaito.

Eduksi katsotaan kasvatustieteen maisterin tutkinto ja valmius kasvatustieteen maisteritutkinnon suorittamiseen.

Tehtävässä edellytetään:
- varhaiskasvatuspalveluiden sisällön ja palveluiden vahvaa osaamista
- hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja
- kehittämismyönteistä työotetta

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme:
- aikaisempaa kokemusta varhaiskasvatusyksikön johtamisesta
- hyviä tietoteknisiä taitoja

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme!