(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatusyksikön johtaja, Kyyhkyspuiston päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.3.2020

Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen johtamisen ammattilaista Kyyhkyspuiston päiväkodin johtamiskokonaisuuteen Leppävaaraan. Varhaiskasvatusyksikön johtajana vastaat pedagogiikan, henkilöstön, talouden ja asiakkuuksien johtamisesta sekä yhteistyöstä yhteistyökumppaneiden kanssa.

Varhaiskasvatusyksikön johtajana olet yhdessä kollegoidesi kanssa Leppävaaran palvelualueen laajennetun johtoryhmän sekä pohjois-Leppävaaran pienaluejohtotiimin jäsen. Hyvä perehdytys tehtävään, varhaiskasvatuksen johtamista tukevat rakenteet ja palvelut sekä osaavat kollegat edistävät onnistumistasi Kyyhkyspuiston päiväkodin varhaiskasvatusyksikön johtajan tehtävässä.

Kyyhkyspuiston päiväkodin johtamiskokonaisuuteen kuuluvat tällä hetkellä Kyyhkyspuiston päiväkoti, Kyyhkyn asuntopäiväkoti ja Rinkelin päiväkoti, jotka sijaitsevat lähellä toisiaan ja joissa on noin 140 varhaiskasvatuspaikkaa. Johtamiskokonaisuudessa 24 varhaiskasvatuksen työntekijää luovat Espoon varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti turvalliset olosuhteet lapsille oppia ja kehittyä. Moninaisuus on rikkautemme.

Palvelussuhde alkaa elokuussa 2020.


Työpaikan nimi: Rinkelin ja Kyyhkyspuiston päiväkodit sekä Kyyhkyn asuntopäiväkoti.

Työaika: 38h 45min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Kelpoisuusvaatimukset: Kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tai kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) sekä riittävä johtamistaito.

Edellytämme aikaisempaa kokemusta varhaiskasvatusyksikön johtajan tehtävästä, vahvaa osaamista varhaiskasvatuksen pedagogiikan ja henkilöstön johtamisessa, kehittämismyönteistä johtamisotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja.

Eduksi katsotaan kasvatustieteen maisterin tutkinto ja valmius kasvatustieteen maisteritutkinnon suorittamiseen.

Arvostamme kokemusta ja näkemystä inklusiivisen varhaiskasvatuksen toteuttamisesta ja johtamisesta.