(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatusyksikön johtaja, Kiltakallion ja Kiltapuiston päiväkodit
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2020

Kuvaus tehtävästä:
Etsimme Espoon keskuksen eteläiseen palveluyksikköön varhaiskasvatuksen johtamisen ammattilaista. Kiltakallion ja Kiltapuiston päiväkodit sijaitsevat keskeisellä paikalla Espoon keskuksessa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Varhaiskasvatusyksikön johtajana vastaat pedagogiikan, henkilöstön, talouden ja asiakkuuksien johtamisesta sekä yhteistyöstä yhteistyökumppaneiden kanssa. Et joudu kuitenkaan tekemään tätä kaikkea yksin vaan tarjoamme sinulle osaavat ja positiiviset kollegat, hyvän perehdytyksen, johtamista tukevat rakenteet ja palvelut sekä toimivan yhteistyön hallinnon kanssa.

Työpaikan nimi: Kiltakallion ja Kiltapuiston päiväkodit

Työaika: 38h15min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset:
Kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tai kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) sekä riittävä johtamistaito.

Eduksi katsotaan kasvatustieteen maisterin tutkinto ja valmius kasvatustieteen maisteritutkinnon suorittamiseen

Tehtävässä edellytetään:
• aikaisempaa kokemusta varhaiskasvatusyksikön johtamisesta
• kiinnostusta varhaiskasvatuksen pedagogiikan kehittämiseen
• vahvaa osaamista henkilöstön johtamiseen
• kehittämismyönteistä johtamisotetta
• hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja

Arvostamme inklusiivisen ja monimuotoisen varhaiskasvatuksen johtamisen kokemusta

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme.