(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatusyksikön johtaja, Espoonlahden alue
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.5.2020

Tule Espoonlahteen lämminhenkiseen, positiiviseen ja kehittävään varhaiskasvatusyksiköiden johtajien joukkoon kehittämään yhdessä laadukasta ja monipuolista varhaiskasvatusta ja pedagogiikkaa.

Varhaiskasvatusyksikön johtajana suunnittelet, toteutat ja seuraat yksikkösi toimintaa ja taloutta. Toimit henkilöstön esimiehenä ja huolehdit työyhteisösi osaamisen kehittämisestä ja työhyvinvoinnista. Johtamiskokonaisuuteesi kuuluu tällä hetkellä Eestinmetsän ja Latokasken päiväkodit sekä Martinkallion koulun esiopetus.
Olet kiinnostunut pedagogiikan johtamisesta Espoon varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Onnistuaksesi työssäsi sinulla on hyvät neuvottelu- ja viestintätaidot, osaat organisoida ja tehdä päätöksiä sekä sinulla on taito toimia muuttuvissa tilanteissa. Teet työtä kehittämismyönteisellä, innostuneella ja osallisuutta korostavalla työtavalla.

Varhaiskasvatusyksikön johtajana osallistut ja vaikutat esimiestiimissä Espoonlahden itäisellä alueella, jossa työtä tehdään yhteistyössä ja positiivisessa vuorovaikutuksessa. Työtä tehdään yhdessä työyhteisön, kollegoiden, varhaiskasvatuksen asiantuntijan, aluepäällikön sekä lähialueen eri toimijoiden ja verkostojen kanssa. Lisäksi kuulut Espoonlahden varhaiskasvatusalueen laajennettuun johtoryhmään.
Tärkeä tavoitteemme on olla luomassa jokaisen lapsen menestystarinaa Espoon varhaiskasvatuksessa. Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, mahdollisuuden kehittyä työssäsi ja merkityksellisen työpaikan, jossa saat vaikuttaa Espoon varhaiskasvatukseen.

Työaika: 38h 45min/vko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Kasvatustieteen maisterin (varhaiskasvatus) tai kandidaatin (varhaiskasvatus) tutkinto tai soveltuva ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus) sekä riittävä johtamistaito.

Eduksi katsotaan kasvatustieteen maisterin tutkinto ja valmius kasvatustieteen maisteritutkinnon suorittamiseen.
Lisäksi varhaiskasvatuslain (540/2018) henkilöstöä koskevat siirtymäsäännökset.

Tehtävässä edellytetään varhaiskasvatuksen sisällön ja palvelujen hyvää tuntemusta ja osaamista sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme kokemusta varhaiskasvatusyksikön johtajan tehtävästä, vahvaa osaamista henkilöstön johtamisessa, varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen sisältöjen johtamisessa, kehittämismyönteistä johtamisotetta sekä kokemusta ja näkemystä inklusiivisen varhaiskasvatuksen toteuttamisesta ja johtamisesta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Tervetuloa osaavaan joukkoomme.