(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatusyksikön esimies, Hollola
Personalhuset Staffing Group

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.9.2018

VARHAISKASVATUSYKSIKÖN ESIMIES


Norlandia Päiväkodit on valtakunnallinen varhaiskasvatukseen erikoistunut yritys. Olemme tarjonneet laadukasta varhaiskasvatusta jo vuodesta 1994. Toteutamme VASU-perusteista varhaiskasvatusta lasta ja perhettä yksilöllisesti huomioiden pedagogisesti ja laadukkaasti.

Norlandia Päiväkodeissa työtyytyväisyys on korkealla tasolla. Meillä pääset hyödyntämään ammattitaitoasi omien vahvuuksiesi mukaan ja osallistumaan erilaisiin kehittämisprojekteihin yrityksen sisällä. Olemme mukana myös Great Place To Work -kisassa kisaamassa parhaasta työpaikasta! Syksyllä 2017 tehdyssä kyselyssä 82% työntekijöistä oli sitä mieltä, että Norlandia päiväkodit on ”todella hyvä työpaikka”. 


Haemme iloiseen joukkoomme varhaiskasvatuksen esimiestä, joka toimii myös oman lapsiryhmän lastentarhanopettajana! Työsuhde on vakituinen ja työsuhde alkaa joulukuussa 2018, jolloin tehtäviin kuuluvat myös päiväkodin aloitusprosessiin kuuluvat tehtävät.


Luontopäiväkoti Helmi


Odotamme sinulta:


-          lastentarhanopettajan muodollinen pätevyys


-          kokemusta varhaiskasvatuksesta sekä vastuullisista tehtävistä


-          kokemus palveluverkostoissa toimimisesta ja liikunnan parissa työskentelystä katsotaan     eduksi.


Olethan luonteeltasi avoin, iloinen, energinen ja oma-aloitteinen. Omaat riittävästi rauhallisuutta ja kykyä hoitaa muuttuvia ja haastaviakin tilanteita. Tulet hyvin toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa ja haluat kehittää ammattitaitoasi ja olla mukana rakentamassa Norlandia Päiväkodeista Suomen parasta päivähoidon työpaikkaa! 


Tarjoamme sinulle:


-          Mahtavat kollegat ja hienot puitteet


-          liikuntasetelit


-          edullisen ja monipuolisen työpaikkaruokailun


-          yksityisen terveydenhuollon


Tehtävä alkaa joulukuussa ja pääset mukaan rakentamaan tiimejä ja päiväkotia.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluejohtaja Mirva Pietarila puh. 010 836 7220 tai sähköpostitse mirva.pietarila@norlandia.com. Haastattelut pidetään haun päätyttyä.


Mikäli tunnistit itsesi, hae tehtävää oheisen linkin kautta viimeistään 15.10.2018.


Yhteistyökumppanimme resursointiasioissa on Personalhuset Staffing Group.