(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatusjohtaja / Sivistyspalvelut
Tampereen kaupunki, Sivistyspalvelujen palvelualue

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.1.2021

Sivistyspalvelut, varhaiskasvatus ja esiopetus -palveluryhmä

Me kaikki Tampereen tekijät rakennamme yhdessä Tampereen kaupunkia. Työmme on merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti arvokasta työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tampere tunnetaan edelläkävijyydestään ja rohkeudestaan uudistua. Menestyäkseen kaupunki tarvitsee joukkoonsa parhaat osaajat.

Haemme VARHAISKASVATUSJOHTAJAA vakituiseen virkasuhteeseen Sivistyspalvelujen palvelualueelle Varhaiskasvatus ja esiopetus -palveluryhmään 1.4.2021 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Varhaiskasvatus ja esiopetus -palveluryhmä vastaa Tampereen kaupungin varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen järjestämisestä. Palveluryhmään kuuluu 16 kasvun ja opin polkua, joita johtaa kolme palvelupäällikköä, kehittämistoiminta sekä asiakaspalveluyksikkö. Palveluryhmässä työskentelee n. 1900 alansa ammattilaista.

Vastaat palveluryhmäsi johtamisesta ja varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen järjestämisestä sekä yksityisten palvelutuottajien muodostaman kokonaisuuden johtamisesta. Vastaat strategisten ja taloudellisten tavoitteiden toteutumisesta sekä kehittämisestä siten, että varhaiskasvatuspalvelut ja esiopetus tuotetaan tehokkaasti, taloudellisesti sekä säädöksiä noudattaen. Olet sivistyspalvelujen johtoryhmän jäsen ja toimit palveluryhmän päälliköiden esimiehenä. Esimiehesi on sivistyspalvelujen johtaja.

Kaupungin kehittäminen ja yhteisöllisyys ovat Sinulle merkityksellisiä. Johtajana olet innostava ja ihmisläheinen. Nautit asioiden organisoinnista ja suunnan näyttämisestä, haluat mahdollistaa onnistumiset. Sinulla on tilannetajua ja kykyä toimia laajoissa kokonaisuuksissa.

Kelpoisuusvaatimuksina varhaiskasvatusjohtajan tehtävään ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinta ja vahva johtamiskokemus. Eduksi katsotaan varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen johtamiskokemus.

Arvostamme organisaation palvelujen, prosessien, talouden ja muutosten johtamiskokemusta sekä kokemusta strategisesta johtamisesta. Lisäksi arvostamme hyviä verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja.

Virka täytetään toistaiseksi ja siinä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkasuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Lauri Savisaari, puh. 040 801 6081 to 7.1. klo 12-14, ti 12.1. klo 13-15 ja ke 13.1. klo 9-11 ja henkilöstöpäällikkö Satu Koski, puh. 040 801 6236 ti 5.1. klo 13-15 ja pe 8.1. klo 9-11.

Hakuaika päättyy 15.1.2021.
Lisätietoa hakemisesta saat Monetra Pirkanmaan rekrytointipalveluista, puh. 040 806 3184, hr.pirkanmaa(at)monetra.fi. Hakeminen Kuntarekryn kautta ja ohjeet hakemiseen löydät https://www.tampere.fi/tyo-ja-yrittaminen/meille-toihin.html

On vain yksi Tampere, mutta monta syytä tulla ja jäädä. Tampereen tavoitteena on olla korkean osaamisen kaupunki, arjen ykkönen ja vetovoimainen elämyskaupunki. Olemme kompaktin kokoinen kaupunki, jossa tykätään työskennellä, asua ja opiskella. Tehtävämme on varmistaa, että palvelut ovat sujuvia, liikkuminen helppoa ja vapaa-ajan mahdollisuudet monipuolisia. Tarjoamme sinulle Tampereen kaupungilla vakaan työpaikan vastuullisessa ympäristössä sekä monipuoliset työsuhde-edut. Tule osaksi monialaista osaajajoukkoamme tekemään yhteiskunnallisesti merkittävää työtä kaupunkilaisten hyväksi. Tule Tampereen tekijäksi!

Tampereen kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä antavat johtaja Lauri Savisaari, puh. 040 801 6081 to 7.1. klo 12-14, ti 12.1. klo 13-15 ja ke 13.1. klo 9-11 ja henkilöstöpäällikkö Satu Koski, puh. 040 801 6236 ti 5.1. klo 13-15 ja pe 8.1. klo 9-11.