(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen työalajohtajan ma viransijaisuus
Hausjärven seurakunta

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019

Hausjärven seurakunta sijaitsee Kanta-Hämeessä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Etsimme nyt joukkoomme varhaiskasvatuksen työalajohtajan sijaista vuodeksi 2020.

 

VARHAISKASVATUKSEN TYÖALAJOHTAJAN SIJAISUUS, HAUSJÄRVEN SEURAKUNTA

Haemme seurakuntamme varhaiskasvatukseen työalajohtajan viransijaista ajalle 1.1-31.12.2020. Viransijaisen tehtäviin kuuluu organisoida, kehittää ja johtaa seurakunnan kristillisen varhaiskasvatuksen kokonaisuutta. Viranhaltija toimii lastenohjaajien lähiesimiehenä. Tehtäviin kuuluu monipuolista osallistumista käytännön työhön: mm. perhekerhotyö, perheille suunnattujen tapahtumien järjestäminen ja verkostoyhteistyö erityisesti kunnan varhaiskasvatuspalveluiden kanssa. Tehtäviin kuuluu myös osallistuminen rippikouluun sekä nuoriso- ja varhaisnuorisotyöhön. Arvostamme intoa ja sitoutumista kirkon työhön, varhaiskasvatuksen ja perhetyön kentän tuntemusta sekä kokemusta seurakuntatyöstä. Varhaiskasvatuksen työalajohtaja on osa kasvatuksen tiimiä, johon kuuluvat kolme lastenohjaajaa, kaksi nuorisotyönohjaajaa ja kasvatuksesta vastaava pappi. Sijaisuuden menestyksellinen hoitaminen edellyttää oman auton käyttöä.

Viransijaisuuden hoitamisessa on eduksi kirkollinen koulutus ja kokemus seurakuntatyöstä. Valitun tulee olla konfirmoitu evankelis-luterilaisen kirkon jäsen. Tehtävän palkkaus on kirkon virkaehtosopimuksen vaativuusryhmän 503 mukainen. Valittavan on toimitettava rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Sijaisuuteen valitaan neljän kuukauden koeajalla. Aloitus tammikuun alusta tai sopimuksen mukaan.

Vapaamuotoiset hakemukset ja CV, joita emme palauta, osoitetaan Hausjärven seurakunnan kasvatuksen johtokunnalle, os. Pappilantie 59, 12210 Hausjärvi tai sähköpostilla hausjarvi.seurakunta@evl.fi. Hakemusten tulee olla perillä 2.12.2019 klo 12. Kuoreen tai otsikkokenttään merkintä ”varhaiskasvatuksen työalajohtaja”. Varaa itsellesi haastattelupäiväksi 4.12 klo 14 alkaen.

Kysymyksiisi mielellään vastaa ja lisätietoja antaa kasvatuksen pappi Virpi Pirjetä 050-4132284 tai virpi.pirjeta@evl.fi