Varhaiskasvatuksen sosionomi, harjoittelija
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2021

Sinä tulevaisuuden varhaiskasvattaja! Olet innokas, positiivinen, iloinen, sensitiivinen ja sitoutunut ammattikorkeakouluopiskelija. Tule meille Espoon suomenkieliseen varhaiskasvatukseen harjoittelijaksi.

Työyhteisömme ovat positiivisia, kannustavia ja innostuneita. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden suorittaa opintoihisi liittyvän harjoittelujakson laadukkaan pedagogisen varhaiskasvatuksen parissa mukavassa työilmapiirissä sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Meillä työyhteisöissä on tärkeää, että sitoudumme työskentelemään positiivisen pedagogiikan ajatusten mukaisesti ja huomaamme toisissamme sekä pienissä arjen hetkissä hyvät asiat.

Pääsääntöisesti harjoittelut ovat palkattomia, mutta mikäli yksiköllä on tarjota tosiasiallinen sijaisuus harjoittelun ajaksi, voi se olla myös palkallista. Harjoittelun kesto ja ajankohta määräytyvät opintojesi mukaan.

Harjoittelun kautta saat hyödyllistä kokemusta työelämästä, Espoon kaupungista työnantajana sekä mahdollisuuden luoda tärkeitä työelämän verkostoja. Monet harjoittelijat ovatkin hypänneet suoraan työelämään valmistumisen jälkeen.

Harjoitteluyksiköt sijaitsevat eri puolilla Espoota. Löydät niistä lisätietoja verkkosivuiltamme, osoitteesta:
https://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Opiskelija_ja_harjoittelija/Harjoittelijaksi_varhaiskasvatukseen.

Otathan rohkeasti yhteyttä, kerron mielelläni lisää, varhaiskasvatusyksikön johtaja Marika Ruismäki, puh. 046 877 1137

Tervetuloa meille harjoittelijaksi!


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1482909
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Muu
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo