Varhaiskasvatuksen resurssierityisopettaja, 11 tehtävää eri puolilla Vantaata
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Silkkitehtaantie 5 C, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 01.08.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan 

Oletko sinä etsimämme iloinen ja sensitiivinen varhaiskasvatuksen erityispedagogiikan ammattilainen? Haluatko olla kehittämässä yhdessä työkavereiden kanssa uusia pedagogisia toimintatapoja lasten oppimisen ja osallisuuden edistämiseksi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö varhaiskasvatuksen resurssierityisopettajan tehtävään.

Vantaan varhaiskasvatuksen toimintayksikössä kehitämme pedagogiikkaa tiimityöskentelynä lapsia osallistaen. Varhaiskasvatuksen resurssierityisopettaja (rveo) on kasvun ja oppimisen tuen sekä erityispedagogiikan asiantuntija, joka työskentelee yhdessä tai kahdessa lapsiryhmässä, joissa on kasvuun ja oppimiseen tukea tarvitsevia lapsia.  

Meillä saat kollegiaalista tukea työnohjausryhmässä ja vuosittaisissa vertaistapaamisissa. Yhdessä esimiehesi kanssa laaditte henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen suunnitelman, jota arvioidaan säännöllisesti. Esimiehesi lisäksi varhaiskasvatuksen palvelualueen asiantunteva kehittämisyksikkö auttavat sinua menestymään tehtävässäsi.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja, joka tarjoaa avoimen työilmapiirin ja mahdollisuuden kokeilla uusia työ- ja toimintatapoja. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin täältä.

Vantaa maksaa  muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Kokeilu on voimassa 31.12.2020 saakka.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen erityisopettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen erityisopettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: Joustavuuden ja positiivisen asenteen. Hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot edistävät työssä onnistumista. Lisäksi arvostamme kokemusta työskentelystä eri kieli- ja kulttuuritaustaisten lasten ja perheiden kanssa.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2652,60 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 11

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Varhaiskasvatuspäällikkö Markkula Teea

p. 040 5084819, teea.markkula@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 8-17

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1348683
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 6.4.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa