(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettajan sijaisuus, Kurjenpolven päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.2.2019

Vantaan kaupunki, sivistystoimen toimiala, varhaiskasvatus
Kurjenpolven päiväkoti

Lauhatie 19, 01300 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 16.04.2019 - 28.02.2020Hei, sinä innostunut varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa tiimiimme!


Etsimme varhaiskasvatuksen opettajaa Kurjenpolven päiväkotiin. Tule mukaan työstämme ja sen kehittämisestä innostuneeseen työyhteisöön. Meillä sekä lapset että työntekijät viihtyvät.

Kurjenpolvessa, johon haku kohdentuu, on viisi lapsiryhmää. Kukkopillin päiväkoti ja Okariinan ryhmäperhepäiväkoti kuuluvat myös työyhteisöömme. Järjestämme säännöllisesti yhteistä toimintaa koko yksikön voimin. Annamme toisillemme vertaistukea, jaamme osaamistamme ja pidämme toisistamme huolta. Yhteisöllisyys on meillä arjessa läsnä.

Kurjenpolven päiväkoti sijaitsee Tikkurilan Viertolassa vehreällä puutarhamaisella tontilla. Meiltä pääsee lasten kanssa kävellen mm. lähimetsään,Tikkurilan liikuntapuistoon, kirjastoon, kaupungin museoon sekä hyvien liikenneyhteyksien avulla kauemmaksikin.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Meillä Vantaalla on tarkistettu varhaiskasvatuksen opettajan palkkoja ja palkat ovat nousseet 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Lue lisää täältä.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 5 kuukauden koeaikaa
Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen
Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko


Yhteystiedot:
Päiväkodin johtaja Marttinen Marjo
050 3146327

marjo.marttinen@vantaa.fi

Tavoitettavissa arkisin klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.
Haethan paikkaa vain sähköisesti.