(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettajaksi Kivistöön
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Kivistön varhaiskasvatusyksikkö

Moreenitie 39, Maitorpantie 4, 01700 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 03.08.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Varhaiskasvatuksen opettaja, tule osaksi ammatillista, osaavaa ja huumorintajuista työyhteisöä Vantaan Kivistöön. Kivistön ja Maitorpan päiväkodit sijaitsevat lähekkäin kasvavalla ja kehittyvällä alueella. Läheltä löytyy monimuotoinen oppimisympäristö lähiluontoa ja uutta kaupunkikulttuuria sekä uusia, upeita asumisen mahdollisuuksia alueelle muuttaville.  Tulevalla kaudella työpisteesi on Kivistön päiväkodin esiopetusryhmä ison metsäpihan ja omakotialueen reunamilla. Aloitamme yksikön molemmissa päiväkodeissa englannin kielirikasteisen esiopetuksen tulevana syksynä. Tervetuloa kanssamme kehittämään tai tuo mukanasi jo olemassaoleva osaamisesi. 

Molemmissa päiväkodeissa on neljä ryhmää ja esiopetusta. Esiopettajana vastaat ryhmän esiopetuksen suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista sekä monialaisesta yhteistyöstä yhdessä tiimisi kanssa. Yhdessä Maitorpan esiopetuksesta vastaavan henkilökunnan kanssa muodostatte eskaritiimin jolloin yhteistyö ja vertaisoppiminen mahdollistuu niin aikuisille kuin lapsillekin. Teemme yhteistyötä myös yli ryhmärajojen ja lähipäiväkotien kanssa koulutus- ja kehittämisasioissa.  

Soita rohkeasti niin kerromme lisää meistä  ja vastaamme kysymyksiisi ilomielin!


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville varhaiskasvatuksen opettajille muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi.  Muuttorahakokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Kelpoisuusvaatimuksen lisäksi edellytämme: esiopetuspätevyyttä sekä hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja. 

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Ahokas Johanna

043-824 9240

johanna.ahokas@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8-16

Pauliina Maaniittu, yksikön varajohtaja, 043-827 2054

Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.