(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja
MediPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.8.2020

Etsimme nyt varhaiskasvatuksen opettajaa Hiltulanlahteen määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 3.8.2020-31.5.2021. Sijaisuuden aloitus on joustava. Työsuhteen aikana sinulle on tarjolla täydet työtunnit sekä vapaat kädet omien työtapojesi toteuttamiseen. Tässä työtehtävässä pääset käyttämään luovuuttasi ja työpäivistäsi löytyy virkistävää vaihtuvuutta kera iloisten kasvojen! Työsuhteen aikana sinulla on mahdollisuus työllistyä myös suoraan asiakasyrityksen kirjoille.

Työn ja kohteen kuvaus:

Kohde tarjoaa liikuntapainotteista päiväkotitoimintaa vehreässä ja maalaisidyllisessä ympäristössä, jossa ilo naapuruston tarjoamista mahdollisuuksista otetaan irti parhaalla mahdollisella tavalla. Tämän neliryhmäisen päiväkodin viikko-ohjelmissa korostuu aktiivinen leikki ja oppiminen, tukien lasten tasapainoista kasvua ja kehitystä. Sinun työtehtäviisi kuuluu laadukkaan varhaiskasvatuksen suunnittelu, totutus sekä arviointi yhteistyössä oman tiimisi kanssa. Pääset toimimaa osana ammattitaitoista työyhteisöä, jonka kanssa voit jakaa arjen innostumiset ja onnistumiset. Työpäiviisi kuuluu olennaisesti myös yhteistyö vanhempien kanssa, joille työsi on usein kultaakin kalliimpaa.

Arvostamme: 

Sinun tulisi olla esiopetuspätevä varhaiskasvatuksen opettaja, jolta löytyy valmiudet toiminnallisen varhaiskasvatusarjen toteuttamiseen sekä intoa työskennellä yhteisiä tavoitteita kohti. Vuorovaikutustaitosi ovat yksi isoimpia valttejasi, sillä olet jatkuvasti yhteydessä niin pienempiin kuin isompiinkin ympärilläsi oleviin. Tärkeintä on kuitenkin, että koet oman työsi merkitykselliseksi ja voit nauttia siitä päivästä toiseen.  

Ennen tehtävän vastaanottamista hakijan tulee esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002).

Tarjoamme:

Näissä työtehtävissä pääset kehittymään yhdessä tiimisi kanssa, mutta sinulle avautuu myös hyvät mahdollisuudet ammatilliseen lisäkouluttautumiseen. Mikäli työllistyt suoraan asiakasyrityksemme kirjoille, on sinulle tarjolla työpaikkakohtaiset edut ja palkitsemisjärjestelmät, joista kuulet lisää haastattelussamme. Kohteessa saat kattavan perehdytyksen työympäristöön, -yhteisöön ja päivähoitolaisiin, jotta työnaloituksesi sujuu mukavasti. MediPowerin tiimi on viikon jokaisena päivänä tukenasi ja tavoitettavissasi puhelimitse tai viestillä.

Hakuprosessi:

Mikäli kiinnostuit työtehtävästä, jätäthän hakemuksesi sivuillamme jo tänään. Vastaavasti voit myös soittaa tai laittaa hakemuksesi kätevästi vaikkapa WhatsAppin kautta! Hakemuksessa voit kertoa työkokemuksestasi ja vahvuuksistasi sekä esittää palkkatoiveesi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa:

HR-koordinaattori Miia Kulmala

p. 044 740 0024