(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.11.2019

Kuvaus tehtävästä: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Heiniemen päiväkodissa.
Töiden aloitus Piiparit ryhmässä, jossa 1-3v lapsia.

Työpaikan nimi: Heiniemen päiväkoti

Työaika: 38,45h/vk

Kelpoisuusvaatimukset: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta

Arvostamme sensitiivistä otetta työhön.

Heiniemen päiväkoti sijaitsee rauhallisella pientaloalueella, hyvin retkeily- ja ulkoilumaastojen keskellä. Päiväkoti on kodinomainen ja siinä on kaksi lapsiryhmää 1-5v lapsille.

Heiniemen päiväkodissa arvostamme lämminhenkistä, sensitiivistä sekä positiivista työotetta, jossa lapset kohdataan yksilöllisesti sekä kunnioittavasti. Työskentelemme lasten mielenkiinnonkohteista sekä tarpeista käsin, arvostaen vanhempien osallisuutta ja asiantuntijuutta lastensa asioissa.

Heiniemen päiväkodissa on lämmin, kehitysmyönteinen ja toiset huomioiva ilmapiiri, jossa arvostetaan jokaisen työntekijän osaamista ja asiantuntemusta.

Työsuhde-etuuksina tarjoamme mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa vuodessa, sportti- ja kulttuuriedun, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä ja taloudellista tukea kouluttautumiseen.