(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2019

Haluatko olla osana mukana tekemässä merkityksellistä työtä lasten parissa? Onko sinulla jo kokemusta alle 3-vuotiaiden lasten pedagogiikasta? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö.

Touhula on vuonna 2010 perustettu yksityinen päiväkotiketju, jolla on jo noin 180 päiväkotia eri puolilla Suomea. Touhula työllistää yli 2500 varhaiskasvatusalan ammattilaista ja on alan merkittävä työllistäjä. Toiminnan keskiössä ovat perhekeskeisyys sekä kannustava, avoin ja kehittävä toimintakulttuuri. Touhulan päiväkodit toteuttavat eri teemoja, jotka näkyvät vahvasti päiväkotien arjessa.

Haemme nyt esiopetuspäteviä VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJIA Vantaalle vakituisiin työsuhteisiin Touhula Kaivokselaan sekä Touhula Aarrekallioon.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat ryhmäsi varhaiskasvatuksen tavoitteiden suunnittelusta sekä pedagogisesta toteutuksesta. Edistät lapsen kokonaisvaltaista hyvinvointia, kasvua, kehitystä ja oppimista yhdessä perheiden- ja muun työyhteisön kanssa. Toiminnan keskeisenä ajatuksena on yhteistyö vanhempien kanssa sekä toimiviin vuorovaikutussuhteisiin panostaminen, joiden toteutukseen ja kehitykseen pääset osaltasi vaikuttamaan. Olet myös varmistamassa ja suunnittelemassa päivittäistä toimintaa päiväkodin teeman mukaisesti.

Odotamme sinulta esiopetuspätevyyttä sekä aikaisempaa kokemusta alan tehtävistä. Tämän lisäksi odotamme hakijalta sujuvaa suomen kielen taitoa, aktiivista työotetta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Edellytämme myös lasten parissa työskenteleviltä rikostaustaotetta tai valmiutta sellaisen hankkimiseen ennen työn aloitusta.

Toivomme sinun olevan positiivisella asenteella varustettu varhaiskasvatuksen ammattilainen, joka innostuu uuden kehittämisestä. Toivomme, että haluat olla osaltasi mukana luomassa onnellista lapsuutta sekä halua toimia lasten- ja perheiden hyväksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan päiväkodin toimintaan osaamisesi mukaan. Työ voidaan sovittaa joustavasti elämäntilanteeseesi, sillä räätälöimme tuntimäärät toiveidesi mukaan. Halutessasi voit tehdä esimerkiksi nelipäiväistä työviikkoa tai kuusituntista työpäivää. Tarjoamme kattavat koulutusmahdollisuudet, vakavaraisen työnantajan sekä motivoivat työsuhde-edut. Ammatillisen osaamisesi myötä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä esimies- ja asiantuntijarooleihin.

Voisiko tämä olla uusi työpaikka sinulle? Kuulemme mielellämme sinusta lisää! Täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.