Varhaiskasvatuksen opettaja
Personalhuset

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Haluatko olla osana mukana tekemässä merkityksellistä työtä lasten parissa? Onko sinulla jo kokemusta alle 3-vuotiaiden lasten pedagogiikasta? Jatka lukemista, saatat olla etsimämme henkilö!

Touhula on vuonna 2010 perustettu yksityinen päiväkotiketju, jolla on jo noin 180 päiväkotia eri puolilla Suomea. Touhula työllistää yli 2500 varhaiskasvatusalan ammattilaista ja on alan merkittävä työllistäjä. Toiminnan keskiössä ovat perhekeskeisyys sekä kannustava, avoin ja kehittävä toimintakulttuuri. Touhulan päiväkodit toteuttavat eri teemoja, jotka näkyvät vahvasti päiväkotien arjessa.

Haemme nyt VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA Touhula Tikasmäkeen, Espooseen.

Odotamme sinulta alan koulutusta, kokemusta alle 3-vuotiaiden lasten pedagogiikasta sekä erinomaisia vuorovaikutustaitoja. Odotamme sinulta myös sujuvaa suomen- ja englannin kielen taitoa, sillä päiväkoti on kaksikielinen. Edellytämme lasten parissa työskenteleviltä rikostaustaotetta tai valmiutta sellaisen hankkimiseen ennen työn aloitusta. Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus saattavat helpottaa sinua työmatkoissa päiväkodin sijainnin vuoksi.

Toivomme sinun olevan positiivisella asenteella varustettu varhaiskasvatuksen ammattilainen, joka innostuu uuden kehittämisestä. Toivomme, että haluat olla osaltasi mukana luomassa onnellista lapsuutta sekä halua toimia lasten- ja perheiden hyväksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävänkuvan sekä mahdollisuuden päästä vaikuttamaan päiväkodin toimintaan osaamisesi mukaan. Työ voidaan sovittaa joustavasti elämäntilanteeseesi, sillä räätälöimme tuntimäärät toiveidesi mukaan. Halutessasi voit tehdä esimerkiksi nelipäiväistä työviikkoa tai kuusituntista työpäivää. Tarjoamme kattavat koulutusmahdollisuudet, vakavaraisen työnantajan sekä motivoivat työsuhde-edut. Ammatillisen osaamisesi myötä sinulla on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä esimies- ja asiantuntijarooleihin.

Voisiko tämä olla uusi työpaikka sinulle? Kuulemme mielellämme sinusta lisää! Täytäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Personalhuset on yksi suurimmista pohjoismaisista henkilöstöalan toimijoista. Kaiken toimintamme sydämessä on välittäminen: autamme rakentamaan menestystarinoita ja olemme aidosti läsnä. Kattavat työntekijäprofiilit sekä työssä tarvittavien taitojen arviointi varmistavat, että oikea osaaja ja oikea työ kohtaavat. Me Personalhusetilla teemme arjesta sujuvaa ja lunastamme lupaukset joka kerta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot