(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja

Työavain 3-1482-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 27.08.2019 kello 15:45
Yläkartanon päiväkoti , Kartanonkulma 1 02360 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä Yläkartanon päiväkodissa. Olet tervetullut mukavaan joukkoomme, monipuolisen luonnon äärelle, Espoon Soukkaan.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään : - Erinomaisia pedagogisia valmiuksia ja kykyä toimia niiden mukaan. - Empaattista ja toimeen tarttuvaa olemusta ja toivoon tähtäävää elämänkatsomusta. - Kiinnostusta luontopedagogiikkaan sekä liikunnallisia valmiuksia. Lasten osallisuus oman toimintansa suunnitteluun ja arviointiin on sinulle luonteva työskentelytapa. Työskentely tiimissä on sinulle mieluisaa ja haluat kehittää tiimin sekä koko yksikön toimivuutta myönteiseen suuntaan. Englanninkielen sujuvuus on tärkeää sekä kiinnostus ja taidot suomenkielen opettamiseen ovat tarpeen jokaisena päivänä.

Arvostamme rohkeutta ja heittäytymiskykyä. Erityisosaamisesi on meille ilo, jaathan sen kanssamme.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38.45 h/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä. Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintaamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen. Tervetuloa osaavaan joukkoomme! Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

varhaiskasvatusyksikön johtaja Kirri Valli
046 8773247

Varhaiskasvatuksen Opettaja Klaara Selin
046 8771134