(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja

Työavain 3-72-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 24.01.2019 kello 15:45
Jousenkaaren varhaiskasvatusyksikkö , Jousenjänne 1 02120 ESPOO
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät 3-5-vuotiaiden, kahden kasvattajan, ryhmässä Jousenkaaren varhaiskasvatusyksikössä. Haemme joukkoomme motivoitunutta ja innostuneen työotteen omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen työsuhteeseen. Jousenkaaren päiväkoti sijaitsee luonnonläheisellä ja rauhallisella Tapiolan alueella. Päiväkodin lähellä löytyy loistavia retkikohteita niin luonnon kuin kulttuurin parista. Päiväkodissa on 5 lapsiryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Toimintamme perustuu lapsen mielenkiinnon kohteisiin sekä tarpeisiin. Kiinnitämme huomiota lasten ajattelutaitojen ja ongelmanratkaisun kehittymiseen vuorovaikutuksessa toisten lasten ja varhaiskasvattajien kanssa. Jousenkaaren päiväkodissa on työtä tutkiva ilmapiiri. Arvioimme ja kehitämme oppimisympäristöämme ja toimintatapojamme mm. lapsen osallisuuden näkökulmasta positiiviseen kasvatukseen ja opetukseen perustuen. Toimintakulttuurimme on huoltajia arvostava ja osallistava. Päiväkotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, n. 5min kävelymatkan päässä metroasemalta. Työt alkavat 21.1.2019 tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62€/kk
Työaika: 38,45h/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Maija Liisa Muukka
0505500291
Maijaliisa.Muukka@espoo.fi

Varhaiskasvatusyksikön varajohtaja Riikka Koponen
0468771498
riikka.p.koponen@espoo.fi