(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 02.01.2019
Hakuaika päättyy 14.12.2018  kello 16:00
Koskikujan päiväkoti, Koskikuja 7 01600 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus
Työavain 3-1128-18

Oletko sinä etsimämme puuttuva palanen? 

Jos olet työstäsi innostunut ja idearikas lastentarhanopettaja, jolla on hyvät leikki- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky kohdata ihmiset sensitiivisesti, hae mukaan iloiseen ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme! 

Tarjoamme sinulle kehittämisestä kiinnostuneen työnantajan, toimivat tukipalvelut sekä avoimet ja motivoituneet työtoverit. Varhaiskasvatuksen opettajana olet osa talon johtoryhmää ja osallisena päätöksenteossa sekä pedagogiikan kehittämisessä. Meillä pääset osallistumaan oman halusi mukaan mielenkiintoisiin kehittämishankkeisiin ja vaikuttamaan oman ammattitaitosi kehittymiseen. 

Koskikuja päiväkodissa on 0-5 vuotiaita lapsia noin 80. Meille on tärkeää jokaisen persoonan yksilöllinen kohtaaminen, toisia kunnioittava puhetapa, kehu, kannustus ja kiitos. Työyhteisössämme on hyväksyvä ja luottavainen ilmapiiri, jossa kaikilla on hyvä olla. Tuemme toisiamme ja jaamme päivän ilot ja surut yhdessä 

Toimintaympäristömme muodostuu fyysisten tilojen lisäksi myös Myyrmäen luonnosta, kulttuuritarjonnasta ja liikuntapaikoista

Nyt haettava tehtävä on vakituinen ja sijoittuu 3-5 vuotiaiden lasten ryhmään. 

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien palkkoja ja palkat nousevat 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa (myös) muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, 6 kk koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Katso lisätietoja linkki.

Jätä hakemus niin pääset mukaan huippupaikan metsästykseen!

Kelpoisuusehto:  Sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain mukainen lastentarhanopettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.