(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Vakinainen tehtävä alkaen 07.01.2019
Hakuaika päättyy 28.11.2018  kello 16:00
Kanniston päiväkoti, Kenraalintie 6 01700 Vantaa
Sivistystoimi, Varhaiskasvatus

Kanniston päiväkoti on 6-ryhmäinen päiväkoti, joka aloitti toimintansa elokuussa 2011 Kivistön asuinalueella. Samassa arkkitehtuuriltaan mielenkiintoisessa kiinteistössä toimivat Kanniston alakoulu, asukas- ja nuorisotilat ja hammashoitola. Tammikuussa 2016 talon yhteydessä aloitti toimintansa määräaikainen 3-ryhmäinen paviljonki.

Päiväkoti muodostaa oman toimintayksikön ja sinne on sijoittunut 1 - 5-vuotiaiden varhaiskasvatus sekä 6-vuotiaiden esiopetus. Toimitilat soveltuvat hyvin pienryhmätoimintaan, lasten ikä- ja kehitystaso huomioonottaen. Lisäksi tilaratkaisut samassa kiinteistössä mahdollistavat mm. ruokasaliruokailun ja monipuolisen liikunnallisen toiminnan. Lähiluonto on meille tärkeä oppimisympäristö. 

Meillä Vantaalla on tarkistettu useiden varhaiskasvatuksen tehtävien palkkoja ja palkat nousevat 1.1.2019 alkaen. Vantaa maksaa (myös) muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, 6 kk koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita. Katso lisätietoja linkki.

Kelpoisuusehto:  Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Luemme eduksi: Arvostamme kokemusta varhaiskasvatuksessa, kehittävää työotetta ja halukkuutta työskennellä muuntuvassa työ- ja toimintaympäristössä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: kokopäivätyö

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.