(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Ymmerstan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Oletko sinä etsimämme varhaiskasvatuksen opettaja? Haluat kehittää pienten lasten pedagogiikkaa, leikkiä ja liikkua luonnossa sekä vahvistaa lasten luontosuhdetta. Innostut lasten aloitteista, olet kehittämismyönteinen ja osaava työntekijä.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, sinulle on työpaikka Ymmerstan päiväkodissa.

Ymmerstan päiväkodissa toimii viisi lapsiryhmää. Henkilöstöömme kuuluu 7 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 7 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Päiväkotimme sijaitsee keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä. Päiväkodin monipuoliset tilat mahdollistavat hyvin pienryhmätoiminnan sekä iso sali houkuttelee aktiiviseen liikkumiseen.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan.
Kasvattajien välinen hyvä yhteishenki ja avunanto on lähtökohta sille, että myös lapset voivat päiväkodissa kokea kuuluvansa oman ryhmänsä lisäksi myös suurempaan päiväkotiyhteisöön. Sosiaalisen kestävyyden näkökulma huomioi myös lasten perheet ja päiväkodin toiminnan osana laajempaa lähiympäristöä.

Työpaikan nimi: Ymmerstan päiväkoti

Työaika: 38 h 15 min / viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Haku täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusehdot: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat. Haku täytetään heti sopivan hakijan löydettyä.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!