(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Westendinpuiston päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Westendinpuiston päiväkoti

Työavain 3-1241-19
Vakinainen työsuhde alkaen 29.07.2019
Hakuaika päättyy 20.06.2019 kello 15:45
Westendinpuiston päiväkoti , Alalinnake 4 02160 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät yksikössä, jossa lapset ovat iältään 1-6-vuotiaita. Etsimme joukkoomme motivoitunutta, kokeilunhaluista ja kehittämishaluista varhaiskasvatuksen opettajaa. Työyhteisömme on huumorintajuinen, joustava ja kokeilunhaluinen. Yhteisömme muodostuu sekä vankasta kokemuksesta että nuorekkaasta asenteesta. Olemme keskusteleva ja avoin työyhteisö. Westendinpuiston päiväkoti sijaitsee rauhallisella ja luonnonläheisellä alueella Espoon Westendissä. Talossamme on viisi ryhmää, joista esiopetusryhmä toimii Westendinpuiston koulun tiloissa. Tällä hetkellä ryhmät ovat ikäjaoltaan: alle 3v, sisrusryhmä ja kaksiryhmää 3-5v ja esiopetusryhmä. Kulkuyhteydet päiväkotiimme on hyvät. Tervetuloa mukaan joukkoomme!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Yksikön johtaja Hanna-Maija Hjulberg-Meriö
046 877 1493