Varhaiskasvatuksen opettaja, vuorotteluvapaan sijaisuus, Saturnuksen toimintayksikköön
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.5.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Saturnuksen toimintayksikkö

Kaakkoisväylä 8, 01480 Vantaa

Työsuhteen kesto: Määräaikainen 03.08.2020 - 29.01.2021


Hei valmistuva tai työtä vailla oleva varhaiskasvatuksen opettaja!

Etsimme joukkoomme tiimin sekä työyhteisön kehittämisestä kiinnostunutta varhaiskasvatuksen opettajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen. Sijaisuuden jälkeen voit jatkaa samassa ryhmässä ja hakea keväällä vakituista paikkaa. 

Sijaiseksi valittavan tulee täyttää vuorotteluvapaalain mukainen työttömyysehto.
Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. Hakijan tulee itse tarkistaa kelpoisuutensa sijaisuuteen ottamalla yhteyttä omaan TE-toimistoon. 

Saturnuksen toimintayksikköön kuuluu Saturnuksen päiväkoti ja Tähdenlennon päiväkoti, sekä Tähdenlennon kerhot ja avoin toiminta. Saturnuksen päiväkodissa toimii kuusi lapsiryhmää ja Tähdenlennossa kaksi.  Haussa oleva varhaiskasvatuksen opettaja sijoittuisi Saturnuksen päiväkodin 2-4v ryhmään, jonka henkilökuntaan kuuluu haettavan varhaiskasvatuksen opettajan lisäksi kaksi lastenhoitajaa. 

Varhaiskasvatuksen opettaja toimii oman tiiminsä pedagogisena johtajana.  Opettajana kuulut myös yksikön johtoryhmään, jossa pääset yhdessä päiväkodin johtajan ja varhaiskasvatuksen opettajien kanssa kehittämään yksikön pedagogista toimintaa. 

Päiväkodissamme jokainen lapsi on arvokas ja ainutlaatuinen. Lapsen elämään kuuluu leikki ja sadun maailma. Meillä lapsi saa opetella maailmaa ja elämää lapsuudelle ominaisella tavalla eli leikkien. Kunnioitus lasta kohtaan on vahva pohja aikuisen ja lapsen yhteisymmärrykselle ja toiminnalle. Lapsen tarpeista lähtevä kasvatus perustuu lapsuuden kunnioitukselle.

Kasvattajien työskentelyn perustana on lapsesta lähtevä toiminnan suunnittelu, lapsen kuuntelu, havainnointi ja yksilöllisyyden tukeminen. Annamme tarpeeksi aikaa leikille, arvostamme ja kannustamme lasta sekä tarjoamme kehitystä tukevaa toimintaa. Annamme lapselle läheisyyttä ja tarjoamme lämpimän sylin. Opetamme lasta ymmärtämään erilaisuutta, arvostamaan sekä kunnioittamaan luontoa ja ympäristöä. 

Tavoitteemme on luoda kiireetön, myönteinen ja turvallinen ilmapiiri. Oleellista hyvän ilmapiirin luomisessa on lasta kuunteleva, tilanteessa aidosti läsnä oleva aikuinen. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, lapsen kohtaamis- ja huomioimistaitoja, pedagogista silmää, sekä joustavaa ja kehittävää työotetta.

Saturnuksen facebook-sivuilla pääset kurkistamaan arkeemme ja kerron mielelläni lisää toiminnasta sekä tiloista. Ole rohkeasti yhteydessä.

Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto.  Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 e, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha  kokeilu koskee vakituisia työsuhteita ja on voimassa 31.12.2020 saakka.

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2550,34 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 3 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 45 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja Karkamo Pirkko

0438255465

pirkko.karkamo@vantaa.fi


Tavoitettavissa klo 8.00-16.00.


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1362772
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.6.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vantaa, Uusimaa