(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Variston päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2021

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Variston päiväkoti

Luhtimäki 2, 01660 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 15.02.2021 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä innostunut ja kehittämismyönteinen varhaiskasvatuksen opettaja, tervetuloa osaksi Variston toimintayksikön työyhteisöä!

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen toimeen Variston varhaiskasvatusyksikköön. Toimintayksikköömme kuuluu kaksi toisiaan lähellä olevaa päiväkotia, Varistonniitty ja Varisto. Päiväkotimme sijaitsevat rauhallisella ja luonnonläheisellä pientaloalueella Vantaan Varistossa. Lähellämme on hyvät ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet. Haussa oleva varhaiskasvatuksen opettaja sijoittuu kevääksi 2021 Variston päiväkotiin, 3-5-vuotiaiden ryhmään. Jatkossa on mahdollisuus esittää toiveita sijoittumisesta yksikkömme eri ryhmiin. 

Haluamme tarjota lapselle turvalliset ihmissuhteet, hänen kehitystään tukevaa toimintaa ja hyvän kasvuympäristön. Me näemme varhaiskasvatuksen hoidon, kasvatuksen ja opetuksen kokonaisuutena. Meillä kasvattajat kunnioittavat lapsen, lapsen vanhempien sekä toistensa kokemuksia ja mielipiteitä. Toiminnassamme painottuu positiivinen pedagogiikka ja leikki. 

Työyhteisömme on sitoutunut, motivoitunut ja huumorintajuinen. Meillä on selkeät ja toimivat johtamisen rakenteet. Lastentarhanopettajana kuulut päiväkodin johtoryhmään ja pääset kehittämään päiväkodin pedagogista toimintaa johtoryhmätyöskentelyn kautta. Lastentarhanopettaja toimii oman tiiminsä pedagogisena johtajana. Työhösi ja ammattirooliisi saat tukea päiväkodin johtajalta.

Toivomme uudelta työntekijältä positiivista, innostunutta ja asiakaslähtöistä työotetta. Jos olet joustava ja suhtaudut myönteisesti varhaiskasvatuksen arjen tilanteisiin, sinulla on halua sitoutua yksikkömme yhteisiin tavoitteisiin, avoin ja innostunut työskentelyote on sinulle ominainen tapa tehdä työtä, tule meille täydentämään työyhteisöämme ammattitaidollasi. Työssäsi pääset toteuttamaan osaamistasi monipuolisesti. 

Ota yhteyttä, niin kutsumme sinut haastatteluun. Pääset kertomaan itsestäsi ja kuulet lisää meistä.
 

Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2581,45 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko 


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Tenhunen Virpi

0400-773243

virpi.tenhunen@vantaa.fi

Tavoitettavissa 8.00-15.00


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.