(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettaja
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettaja

Työavain 3-1494-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 16.09.2019 (päättyy 31.07.2020)
Hakuaika päättyy 11.09.2019 kello 15:45
Kirstin päiväkoti , Kirstintie 11 02760 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettaja (kieku) toimii kieli- ja kulttuuritietoisen varhaiskasvatuksen opettajana ja asiantuntijana. Kieku työskentelee Kirstin ja Tuomarilan varhaiskasvatusyksiköissä. Tehtävässä painottuu kielen oppimisen tukeminen ja inklusiivinen varhaiskasvatus (mm. mallittaminen, samanaikaisopetus ja pienryhmätyöskentely). Varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettaja tekee yhteistyötä kasvatustiimien ja varhaiskasvatusyksiköiden johtajien sekä laaja-alaisten varhaiskasvatuksen erityisopettajien kanssa. Varhaiskasvatuksen kieli- ja kulttuuriopettajaa ei lasketa lasten ja henkilöstön väliseen suhdelukuun.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme kokemusta kieli- ja kulttuuriopettajan tehtävästä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja sekä joustavuutta


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
varhaiskasvatusyksikön johtaja Ritva Korpinen
043-8249064
ritva.korpinen@espoo.fi