Varhaiskasvatuksen opettaja, uusi Monikon päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.10.2021

Uusi, upea Monikon päiväkoti avaa ovensa elokuussa 2021 keskelle Leppävaaraa! Tervetuloa varhaiskasvatuksen opettajaksi Monikkoon päiväkotiin kehittämään omaa työpaikkaasi ja luomaan uutta toimintakulttuuria!

Monikon päiväkodin vastarakennetut tilat tarjoavat ensiluokkaiset puitteet laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamiselle. Päiväkodin tiloihin kuuluu mm. iso jumppasali, kaksi pienempää nassikkapainihuonetta kiipeilyseinillä, verstas, vesileikkihuone ja runsaasti leikkitiloja. Tule mukaan rakentamaan ja ideoimaan leikkiä, kasvua ja oppimista tukevaa oppimisympäristöä!

Monikon päiväkoti Leppävaaran sydämessä tarjoaa upean toimintaympäristön myös päiväkodin seinien ulkopuolella. Päiväkotimme sijaitsee aivan Leppävaaran urheilupuiston kupeessa ja laaja metsäalue alkaa aivan päiväkodin vierestä. Kaikki Leppävaaran kaupunkikeskuksen palvelut ovat lyhyen kävelymatkan päässä ja julkiset kulkuyhteydet ovat erinomaiset. Päiväkoti on osa uutta Monikon päiväkoti- ja koulukeskusta, jossa toimii suomen- ja ruotsinkielinen päiväkoti ja peruskoulu.

Monikon päiväkodissa toimii kuusi lapsiryhmää kahdessa kerroksessa. Osalle lapsista järjestetään tarpeen pohjalta vuorovarhaiskasvatusta ja -esiopetusta. Päiväkodin aukioloaika on tarvittaessa maanantaista sunnuntaihin klo 06.00-22.00.

Varhaiskasvatuksen opettajat tekevät pääsääntöisesti työvuoroja päivävarhaiskasvatuksen mukaisesti välillä klo 6.30-18.00, mutta lasten läsnäolojen perusteella myös opettajien työaikaa kohdennetaan pidennetyn aukioloajan mukaan. Arvostamme haluasi tehdä tarvittaessa pidennetyn aukiolon mukaisia työvuoroja. Kerrothan hakemuksessasi, mikäli sinulle on mahdollista tehdä tarvittaessa pidennetyn aukioloajan mukaisia työvuoroja. Asiasta sovitaan tarkemmin valittujen henkilöiden kanssa.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan johtamisesta ja toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa. Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin. Hyvinvoiva työyhteisö on yhteinen voimavara, ja sen hyväksi panostetaan. Espoon kaupunki tarjoaa myös lukuisia työsuhde-etuja työntekijöilleen!

Henkilöstöön kuuluu 14 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 8 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

Lämpimästi tervetuloa iloisten osaajien joukkoon!

Mikäli määräaikainen tehtävä kiinnostaa sinua voit olla yhteydessä tai jättää hakemuksesi tehtävään.

Työpaikan nimi: Monikon päiväkoti, Veräjäpellonkatu 2-4, 02600 Espoo.
Työaika: 38 h 15 min / vko
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät täytetään heti soveltuvien hakijoiden löydyttyä. Haku päättyy kun varhaiskasvatuksen opettajavalinnat on tehty.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvää organisointikykyä, positiivista asennetta ja innostusta kehittämiseen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme leikkiin ja liikkumiseen innostavaa asennetta sekä halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön ja huoltajien kanssa. Mahdollisuus tehdä pidennetyn aukiolon mukaisia työvuoroja sekä työkokemus eri kieli- ja kulttuuritaustaisten perheiden kanssa ovat eduksi.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1497502
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo