(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Ullanmäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.10.2020

Kuvaus tehtävästä: Ullanmäen päiväkoti on pieni kodinomainen työyhteisö, jossa jokainen kasvattaja tuntee talon lapset ja huoltajat.
Etsimme nyt toiseen ryhmäämme varhaiskasvatuksen opettajaa lastenhoitajan työpariksi.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat meillä jokaisen työhön kiinteästi. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös tiimisi vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa.

Toimintaperiaatteisiimme kuuluu, että teemme tiivistä yhteistyötä talomme toisen ryhmän kanssa ja toimintamme on hyvin yhteisöllistä. Olemme olleet mukana Inno-hankkeessa muutaman vuoden ja kehittäneet aktiivisesti leikkiympäristöämme ja liikuntakasvatusta yhdessä lasten kanssa. Suhtaudumme työn kehittämiseen positiivisesti ja kokeillen.

Alueen moninaisuus tarjoaa lisäksi mahdollisuuden kehittää ja vahvistaa kielentukemiseen liittyviä menetelmiä yhdessä kieli- ja kultuuriopettajan kanssa.

Mikäli yhteisöllisyys, lasten osallisuus ja projektien kehittely lasten kanssa on sinun juttusi, saatat olla etsimämme henkilö!

Työpaikan nimi: Ullanmäen päiväkoti
Työaika: 38.15 h / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus:
Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!