(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, työaika 25 h/vko, Lintulaakson koulun esiopetuksen päivähoito
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, työaika 25 h/vko, Lintulaakson koulun esiopetuksen päivähoito

Työavain 3-53-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 28.01.2019 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 18.01.2019 kello 15:45
Lintulaakson koulu , Linnuntie 13 02660 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Lintulaakson koulun esiopetukseen liittyvässä päivähoidossa. Työaika on iltapäivällä klo 12-17 tai 12.15-17.15. Lintulaakson koululla toimii kolme esiopetusryhmää. Esiopetuksesta vastaa suomenkielinen opetustoimi. Iltapäivällä ryhmissä on varhaiskasvatuksen opettaja ja kaksi lastenhoitajaa. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa lapsiryhmän varhaiskasvatuksen suunnittelusta ja toteutuksesta yhdessä lastenhoitajien kanssa. Lintulaakson koulu sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Leppävaarassa Lintuvaaran alueella, lähellä Sellon kauppakeskusta ja Leppävaaran juna- ja bussiasemaa.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään kokemusta lasten kanssa toimimisesta lapsiryhmässä sekä maahanmuuttajataustaisten perheiden kanssa työskentelystä.

Arvostamme sitoutunutta ja sensitiivistä asennetta lapsiryhmässä toimintaan ja toiminnan kehittämiseen. Joustava ja ammatillinen ote muuttuvissa tilanteissa on eduksi. Omaathan hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot vanhempien ja työyhteisön kanssa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 1667,60€/kk, maksetaan 64,52 % 2584,62 eurosta
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 25 h / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Hanna Koivunen
050 325 8617
etunimi.sukunimi@espoo.fi
klo 8-17