(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Tuohimäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.3.2020

Etsimme työyhteisöömme motivoitunutta, kokeilunhaluista ja kehittämisestä kiinnostunutta varhaiskasvatuksen opettajaa. Työyhteisömme on huumorintajuinen, kokeilunhaluinen ja joustava. Olemme sekoitus sekä vankkaa kokemusta että nuorekasta asennetta. Pidämme tärkeänä kykyä uudistua ja pysyä ajan hermolla.

Tuohimäen päiväkoti sijaitsee luonnonläheisellä ja rauhallisella Tapiolan alueella. Päiväkodin lähellä löytyy loistavia retkikohteita niin luonnon kuin kulttuurin parista. Päiväkodissa on 4 ryhmää, joista yhdessä annetaan esiopetusta.

Päiväkotimme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella, n. 10 min kävelymatkan päässä metroasemalta.

Työpaikan nimi: Tuohimäen päiväkoti
Työaika: 38h 45min / viikko
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!