(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Tontunmäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Tontunmäen päiväkodissa 3-5-vuotiaiden ryhmässä.

Päiväkoti sijaitsee rauhallisella Tontunmäen pientaloalueella hyvien liikenneyhteyksien varrella ja Tapiolan liikunta- ja kulttuuritarjonnan läheisyydessä. Päiväkodissamme on 7 lapsiryhmää 0-6-vuotiaille lapsille ja toimintaa järjestetään kahdessa rakennuksessa, A ja B-talossa. Henkilöstöömme kuuluu 8 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 11 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.

Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta positiivisessa ja turvallisessa oppimisympäristössä, tiiviissä yhteistyössä vanhempien kanssa. Toiminnan suunnittelu lähtee lasten mielenkiinnonkohteista ja tarpeista käsin ja toimintaa toteutetaan eri kokoisissa pienryhmissä toiminnasta riippuen.
Hyödynnämme oppimisympäristöinämme myös päiväkodin lähialueita aktiivisesti.

Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman lapsiryhmäsi pedagogiikan toteuttamisesta ja kehittämisestä Espoon varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti.

Tervetuloa mukavaan ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme!

Espoon kaupungin työsuhde-etuuksina tarjoamme mm. Työsuhdematkalippu- liikunta- ja kulttuuriedun sekä maksuttoman uintimahdollisuuden.

Työpaikan nimi: Tontunmäen päiväkoti
Työaika: 38h15min / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme sensitiivistä työotetta lapsiryhmän toiminnassa sekä kehittämismyönteisyyttä.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!