(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Tontunmäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Tontunmäen päiväkoti

Työavain 3-1108-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 06.06.2019 kello 15:45
Tontunmäen päiväkoti , Kotitontuntie 19 A ja B 02200 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Tontunmäen päiväkodissa 3-5-vuotiaiden ryhmässä. Päiväkoti sijaitsee rauhallisella Tontunmäen pientaloalueella hyvien liikenneyhteyksien varrella ja Tapiolan liikunta- ja kulttuuritarjonnan läheisyydessä. Päiväkodissamme on 7 lapsiryhmää 0-6-vuotiaille lapsille ja toimintaa järjestetään kahdessa rakennuksessa, A ja B-talossa. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta positiivisessa ja turvallisessa oppimisympäristössä, tiiviissä yhteistyössä vanhempien kanssa. Toiminnan suunnittelu lähtee lasten mielenkiinnonkohteista ja tarpeista käsin ja toimintaa toteutetaan eri kokoisissa pienryhmissä toiminnasta riippuen. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa lapsiryhmän pedagogiikasta, sen kehittämisestä ja toteuttamisesta Varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Työsuhde alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan. Tervetuloa iloiseen ja osaavaan työyhteisöömme töihin!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, sitoutuneisuutta sekä sensitiivistä työotetta lapsiryhmän toiminnassa.

Arvostamme joustavuutta ja kehittämismyönteisyyttä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610.47€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Miia Vihosalmi
040 670 5960
miia.vihosalmi@espoo.fi