(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Tontunmäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.12.2018

Varhaiskasvatuksen opettaja, Tontunmäen päiväkoti

Työavain 3-1660-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 14.01.2019 (päättyy 28.06.2019)
Hakuaika päättyy 17.12.2018 kello 15:45
Tontunmäen päiväkoti , Kotitontuntie 19 A ja B 02200 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Tontunmäen päiväkodissa 3-5-vuotiaiden 15 lapsen ryhmässä. Kiinnostaako sinua leikkipedagogiikka? Haluatko kehittää oppimisympäristöä lapsilähtöisemmäksi? Hae varhaiskasvatuksen opettajaksi Tontunmäen päiväkotiin! Päiväkoti sijaitsee rauhallisella Tontunmäen pientaloalueella hyvien liikenneyhteyksien varrella ja Tapiolan liikunta- ja kulttuuritarjonnan läheisyydessä. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta positiivisessa ja turvallisessa oppimisympäristössä, tiiviissä yhteistyössä vanhempien kanssa. Toiminnan suunnittelu lähtee lasten mielenkiinnon kohteista ja tarpeista käsin ja toimintaa toteutetaan eri kokoisissa pienryhmissä toiminnasta riippuen. Varhaiskasvatuksen opettaja vastaat lapsiryhmän pedagogiikasta, sen kehittämisestä ja toteuttamisesta varhaiskasvatussuunnitelman mukaisesti. Työsuhde alkaa 14.1. tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, sitoutuneisuutta sekä sensitiivistä työotetta lapsiryhmän toiminnassa.

Arvostamme joustavuutta ja kehittämismyönteisyyttä sekä positiivisen pedagogiikan tuntemusta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Miia Vihosalmi
040 6705960
miia.vihosalmi@espoo.fi