(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Tillinmäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.3.2020

Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä Tillinmäen päiväkodissa. Toivomme että olet kiinnostunut työskentelemään kaiken ikäisten lasten kanssa, mutta aluksi työ tulee olemaan 3-5 -vuotiaiden lasten ryhmässä.

Päiväkotimme sijaitsee rauhallisella pientaloalueella luonnon keskellä. Olemme työyhteisönä aktiivinen, innostunut ja keskusteleva. Painotamme toiminnassamme liikuntaa ja lasten tunnetaitojen vahvistamista. Tärkeintä arjessa on lapsen lämmin kohtaaminen ja hyvä yhteistyö vanhempien kanssa! Voit tutustua toimintaamme nettisivuillamme ja sitä kautta Facebookissa.


Työpaikan nimi: Tillinmäen päiväkoti

Työaika: 38h 45 min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme työkokemusta varhaiskasvatuksessa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!