Varhaiskasvatuksen opettaja, Tapiolan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.5.2020

Haemme joukkoomme varhaiskasvatuksen opettajaa määräaikaiseen työsuhteeseen opintovapaan sijaisuuteen. Päiväkodissamme on kolme ryhmää 3-6 -vuotiaille lapsille, joista yksi on esiopetusryhmä. Työsuhde alkaa 3.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Valitun sijoitusryhmä päiväkodissa on neuvoteltavissa.

Työyhteisömme on motivoitunut kehittymään ja ryhmien välillä tehdään joustavasti yhteistyötä. Tapiolan päiväkodissa pääset hyödyntämään pedagogista osaamistasi ja opettajalle kuuluva suunnittelu-, arviointi- ja kehittämisaika huomioidaan yhteisessä suunnittelussa. Pedatiimit ja vertaisarvio tukevat omaa ammatillista kehittymistä.

Toimiva tiimityö on tärkeää ja tiimien yhteistyön tukemiseksi käytössä on viikoittaiset tiimipalaverit sekä säännölliset ryhmäkonsultaatiot laaja-alaisen erityisopettajan kanssa. Tapiolan päiväkodissa työyhteisö tukee kaikkia jäseniään ja jokaisen osaamista arvostetaan.

Arvostamme uusia ideoita, joustavia leikkiratkaisuja ja ulkopedagogiikan kehittämistä. Liikunnan lisääminen lasten arjessa on meille tärkeää ja olemme valmiita luomaan uusia ratkaisuja mm. sisäliikuntamahdollisuuksien lisäämiseksi.
Haluamme tarjota lapsille monipuolisia kulttuurikokemuksia, mihin Tapiola ympäristönä tarjoaa paljon mahdollisuuksia. Vahvuutemme on tiivis yhteistyö ryhmien välillä, jonka avulla on mahdollista luoda toimintatapoja yli ryhmärajojen ja näin huomioida lasten yksilölliset tarpeet.

Haluamme huolehtia työilmapiiristämme ja työyhteisömme hyvinvoinnista jokapäiväisessä arjessa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja. Työyhteisömme on avoin sekä toisia tukeva ja yhteisenä päämääränämme on laadukas varhaiskasvatus.

Tapiolan päiväkoti sijaitsee Tapiolan luonto- ja kulttuuripalveluiden läheisyydessä ja hyvien kulkuyhteyksien varrella. Metroasemalta kävelymatka alle 10 minuuttia ja lyhyen matkan päässä sijaitsevat bussipysäkit (550, 510).
Tervetuloa Tapiolan päiväkotiin!

Työpaikan nimi: Tapiolan päiväkoti
Työaika: 38 h 45 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme liikkumiseen innostavaa asennetta ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1358470
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo