(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Tammistonrannan päiväkoti
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Vantaan kaupunki, Kasvatus ja oppiminen, Varhaiskasvatus
Tammistonrannan päiväkoti

Säteritilankatu 8, 01520 Vantaa

Työsuhteen kesto: Vakituinen 19.10.2020 tai sopimuksen mukaan - 


Hei, sinä varhaiskasvatuksen opettaja! 

Etsimme joukkoomme  varhaiskasvattajaa, jolla on positiivinen ja vahvuuspedagogiikkaan pohjautuva työote. Olet joustava, innostava ja työstäsi innostunut tiimityöntekijä. Kuuntelet lasta herkällä korvalla ja olet aidosti läsnä lapsen arjessa. Kohtaat lapsen sensitiivisesti yksilönä ja ryhmän jäsenenä arjen pienissäkin tilanteissa. Annat lapselle mahdollisuuden vaikuttaa häntä koskevissa asioissa. Näet lapsen kasvun, kehityksen ja oppimisen myönteisenä polkuna, jota sinä saat kulkea yhdessä lapsen, vanhempien ja koko tiimin kanssa.

Tammiston varhaiskasvatusyksikköön kuuluu Tammiston ja Tammistonrannan päiväkodit. Molemmat päiväkodit ovat 5-ryhmäisiä ja ne sijaitsevat rauhallisella ja peltomaisella asuinalueella. Bussit Vantaalle ja Helsinkiin kulkevat läheltä. Päiväkotimme tilat ovat avarat ja valoisat. Oppimisympäristömme laajentuu päiväkodin ulkopuolelle, jossa on upeat mahdollisuudet retkiin esim. Tammiston luonnonsuojelumetsään ja Haltialan tilaan.

Henkilökunnallamme on mahdollisuus työskennellä molemmissa päiväkodeissamme. Tammistonrannan integroitu ryhmä antaa työntekijöille myös tilaisuuden  kehittyä erityispedagogiikan puolella. Koulutuksissa käyminen on oman työn kehittymisen edellytys. Pidämme hyvää huolta yhteisömme työhyvinvoinnista ja positiivisesta ilmapiiristä. Perehdytämme sinut työhösi ja saat opettajamentorin tueksesi, jos haluat. Päiväkotimme ovat sekä varhaiskasvatusopettaja- että sosionomiopiskelijoiden kenttäpäiväkoteja.

Tulet työskentelemään 1-3 -vuotiaiden ryhmässä, jossa kanssasi työskentelee kaksi lastenhoitajaa ja kokopäiväinen avustaja. 

Huomioimme haussa syksyllä valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat ja olemme valmiita myös toimintakauden mittaiseen määräaikaiseen työsuhteeseen.


Työyhteisöstämme sanottua: "Rento työyhteisö, jossa saa vastuuta ja mahdollisuuksia toteuttaa työtään, johon on kouluttautunut." "Lapset nähdään timantteina."

Tervetuloa iloiseen ja ammattitaitoiseen joukkoomme!


Vantaa on rohkea ja rento työnantaja. Vantaan varhaiskasvatuksen työntekijänä sinulla on aito mahdollisuus päästä kehittymään ja kehittämään. Pääset myös vaikuttamaan esimerkiksi johtoryhmän kautta. Saat tukea työhösi, sillä ympärilläsi on laaja moniammatillinen yhteistyö- ja tukiverkosto. Varhaiskasvatuksen opettajana ja varhaiskasvatuksen erityisopettajana saat itsellesi mm. vertaismentorointiryhmän tuen ensimmäiselle työvuodelle.

Lue lisää ja tutustu vantaalaisten varhaiskasvatuksen ammattilaisten kokemuksiin tästä.

Vantaa maksaa myös muualta kuin lähikunnista muuttaville muuttorahaa 1500 euroa, kuuden kuukauden koeajan jälkeen. Lähikunniksi luetaan Helsinki, Espoo, Kauniainen, Nurmijärvi, Tuusula, Kerava, Järvenpää, Sipoo, Vihti ja Kirkkonummi. Muuttoraha koskee vakituisia työsuhteita ja vain varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen erityisopettajia sekä päiväkodin johtajia. Kokeilu on voimassa vuoden 2020 loppuun.


Työsuhteen tietoja

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuksen opettaja (Varhaiskasvatuslain mukainen varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus)

Luemme eduksi: esiopetuskelpoisuus ja jonkun vieraan kielen hallinta

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen yleisen virka- ja työehtosopimuksen (KVTES) mukaisesti

Palkkaus: 2581,45 euroa/kk, lisäksi mahdollinen aikaisempaan työkokemukseen perustuva lisä.

Edellytettävät luvat: Valitun henkilön tulee esittää voimassa oleva rikosrekisteriote, ennen valintaa on esitettävä hyväksyttävä työterveyshuollon todistus terveydentilasta, alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan(tartuntatautilaki § 55).

Työpaikkojen lukumäärä: 1

Koeaika: Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa

Kokoaika-/osa-aikatyö: Kokoaikainen

Palvelusuhteen muoto: Työsuhde

Työaika: 38 h 15 min/viikko, työaika klo 6-18 välillä


Yhteystiedot:

Päiväkodin johtaja

Kupiainen Kirsi

0503124566

kirsi.kupiainen@vantaa.fi

Tavoitettavissa klo 9-15


Vantaa on vastuullinen työnantaja. Tuemme työntekijöidemme hyvinvointia ja osaamista sekä työyhteisöjen hyvää ilmapiiriä. Kehitämme jatkuvasti esimiestyötämme.

Lähetä hakemuksesi rekrytointijärjestelmämme kautta. Vantaan hakujen hakuaika päättyy klo 16:00.

Rekrytointiprosessissa saatetaan käyttää videohaastattelua.