(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Suviniityn kerhot
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Etsimme Suviniityn kerhoihin vakituista lastentarhanopettajaa. Suviniityn kerhot muodostavat tällä hetkellä kaksi kahdeksan lapsen ryhmää, joiden toiminnan suunnittelusta ja toteuttamisesta vastaavat varhaiskasvatuksen opettaja ja -lastenhoitaja. Kerhoaika on 9.00-12.00. Kerhosta tehdään yhteistyötä muun muassa Suviniityn avoimen päiväkodin kanssa ja ympäristöstä löytyy retkeilymahdollisuuksia esimerkiksi puistoihin, metsiin ja kirjastoon.

Suviniityn kerhot toimivat Sokinvuoren päiväkodin yhteydessä, mutta kuuluvat tällä hetkellä Saarniraivion päiväkodin johtamiskokonaisuuteen.

Työpaikan nimi: Suviniityn kerhot

Työaika: 25h / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme positiivista ja sensitiivistä työotetta lasten parissa. Monikulttuurisuus on keskeinen osa arkeamme ja hyvät vuorovaikutustaidot kannattelevat yhteityötämme niin vanhempiin kuin tiimitovereihin.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!