(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Suvelan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2020

Moikka sinä innnokas, positiivinen ja iloinen varhaiskasvattaja! Suvelasta kaikuu huippu-uutisia: Etsimme porukkaamme varhaiskasvatuksen opettajaa. Lupaamme sinulle välittävän, positiivisen ja kannustavan työyhteisön ja ikimuistoisia hetkiä varhaiskasvatuksen parissa. Suvelassa sitoudumme työskentelemään positiivisen pedagogiikan ajatusten mukaisesti.

Kasvatusperiaatteemme on kannustavassa, turvallisessa ja kiireettämässä ilmapiirissä kasvattaa itseensä luottavia, suvaitsevaisia ja elämän myönteisiä lapsia yhteystyössä perheiden kanssa. Arvostamme jokaisen lapsen ainutlaatuisuutta. Suomen kieli on vahvassa roolissa toiminnassamme ja huomioimme sen kaikissa arjen tilanteissa.

Suvelan päiväkoti sijaitsee Suvelan keskustassa Kirstintiellä Suvelan asukaspuiston ja Suvelan kappelin läheisyydessä. Liikenneyhteydet Espoon sisällä ja Helsinkiin ovat erinomaiset. Varhaiskasvatuksen opettajan paikka on esiopetusryhmässä, mukavassa ja innostavassa tiimissä.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat kaikkea toimintaamme päivittäin.

Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen työhön kiinteästi. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat oman tiimisi pedagogiikan toteutumisesta yhdessä muiden ammattilaisten kanssa. Toimit myös tiimisi vetäjänä ja varhaiskasvatusyksikön johtajan pedagogisena työparina ja pääset toteuttamaan vahvaa ammattiosaamistasi yhdessä koko yhteisön kanssa.

Jos olet vastuuntuntoinen, itseensä luottavainen ja tiimityön osaaja niin olet tervetullut upeaan ja välittävään joukkoomme!

Työpaikan nimi: Suvelan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme innostavaa asennetta, kykyä heittäytyä ja halua kehittää laadukasta varhaiskasvatusta yhdessä työyhteisön kanssa. Meille on tärkeää että pystyt toimimaan hyvässä vuorovaikutuksessa niin lasten kuin aikuistenkin kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!