Varhaiskasvatuksen opettaja, Suurpellon päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.7.2020

Nyt haussa varhaiskasvatuksen opettaja Suurpellon päiväkotiin!

Suurpellon päiväkoti on arkkitehtonisesti mielenkiintoinen oppimisympäristö keskellä koko ajan muuntuvaa Suurpellon aluetta.

Espoon varhaiskasvatussuunnitelma on pedagogiikkamme perusta, jota vahvistamme systemaattisesti kehittämällä osaamistamme.
Vahvuutenamme on positiivinen pedagogiikka, kannustaminen ja hyvän huomioiminen.

Toimimme pienryhmissä, jolloin lasten osallisuus ja projektiluonteinen toimintatapa ovat mahdollisia. Kulttuurinen moninaisuus on rikkautemme ja suomen kielen oppiminen jokaisen lapsen etuoikeus. Leikki, yhteiset kokemukset ja elämykset sekä ympäröivä luonto tarjoavat onnistumisen kokemuksia ja mahdollistavat oppimisen.

Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta ja hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Työpaikan nimi: Suurpellon päiväkoti
Työaika: 38h 45min / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää organisointikykyä. Laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttaminen edellyttää suunnitelmallisuutta ja havainnointikykyä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme sensitiivisyyttä, kehittämis- ja kehittymismyönteisyyttä ja positiivista asennetta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Olemme kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.
Haemme yli 900 varhaiskasvatuksen opettajan joukkoon uusia osaajia kehittämään uuttaa toimintaamme. Kehittämällä toimintamme valmistaudumme jo nyt lain mukaiseen henkilöstörakenteen muutokseen.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1368013
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo