(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Soukankujan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Kuvaus tehtävästä: Tehtävä sopimuksen mukaan alle 3 vuotiaiden tai 3-5 vuotiaiden ryhmässä. Työsuhde alkaa 27.7.20 tai sopimuksen mukaan aiemmin.

Haemme joukkoomme motivoituneita varhaiskasvatuksen ammattilaisia toteuttamaa lapsilähtöistä ja positiivista pedagogiikkaa kanssamme. Tule mukaan luomaan ja kehittämään uuden vasun mukaista toimintakulttuuria lasten toiminnallisiin pienryhmiin!

Soukankujan päiväkoti on täysin remontoitu sekä kalusteemme ja lelumme uusittu. Kauniiseen taloomme muutamme takaisin heinäkuun lopulla 2020. Sijaitsemme luonnonläheisellä alueella metsien, Kasavuoren kallion, meren ja asukaspuiston läheisyydessä.


Työpaikan nimi: Soukankujan päiväkoti

Työaika: 38h 45min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).

Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme uuden vasun mukaista työotetta ja valmiutta kokeilla uusia käytäntöjä. Kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja joustavuutta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.


Tervetuloa osaavaan joukkoomme!