(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Soukankujan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Soukankujan päiväkoti

Työavain 3-1791-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 04.11.2019 kello 15:45
Soukankujan päiväkoti , Merikansantie 4 02320 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Vakinainen varhaiskasvatuksen opettajan tehtävä Soukankujan päiväkodissa. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. Haemme joukkoomme motivoituneita varhaiskasvatuksen ammattilaisia toteuttamaan lapsilähtöistä ja positiivista pedagogiikkaa kanssamme. Tule mukaan luomaan ja kehittämään uuden vasun mukaista toimintakulttuuria lasten toiminnallisiin pienryhmiin! Pienessä päiväkodissamme on tällä hetkellä kolme ryhmää. Päiväkotimme sijaitsee väistötiloissa kesään 2020 saakka Merikansantie 4:ssä Espoonlahden terveysaseman vieressä erinomaisten julkisten yhteyksien, puistojen, urheilukenttien ja luonnon läheisyydessä. Väliaikaiset tilamme ovat isot ja osittain juuri remontoidut sekä soveltuvat hyvin mm. pienryhmätyöskentelyyn. Lähes täysin remontoituun omaan kiinteistöömme Soukankuja 1 palaamme takaisin arvilta 05/2020. Talomme sijaitsee silloin luonnonläheisellä alueella metsien, kasavuoren kallion, meren ja asukaspuiston läheisyydessä. Tervetuloa joukkoomme!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat. Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja, myönteistä ja ammatillista työotetta.

Arvostamme uuden vasun mukaista työotetta ja valmiutta kokeilla uusia käytäntöjä. Kykyä sopeutua muuttuviin tilanteisiin ja joustavuutta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 € / kk
Työaika: 38h 45min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Kirsi-Marja Arhi
040 5514522
kirsi-marja.arhi@espoo.fi

Varajohtaja Anna Fischer
046 8771425