(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Sokinvuoren päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Sokinvuoren päiväkoti

Työavain 3-1785-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 05.11.2019 kello 15:45
Sokinvuoren päiväkoti , Sokinsuontie 5 02760 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa Sokinvuoren päiväkotiin. Päiväkodissamme toimii kaksi ryhmää, 1-5-vuotiaille lapsille. Tällä hetkellä haemme opettajaa 1-4-vuotiaiden ihanaan ryhmään. Kasvatusperiaatteenamme on kannustavassa, turvallisessa ja kiireettömässä ilmapiirissä kasvattaa itseensä luottavia, suvaitsevaisia ja elämänmyönteisiä lapsia. Teemme tiivistä yhteistyötä perheiden kanssa. Suomen kielen tukeminen on vahvassa roolissa toiminnassamme ja huomioimme sen kaikissa arjen tilanteissa. Panostamme toiminnassamme erityisesti leikin tukemiseen sekä vuorovaikutuksen vahvistamiseen. Työ on mahdollista aloittaa jo aikaisemmin, sopimuksen mukaan. Sokinvuoren päiväkodissa ryhmät tekevät paljon yhteistyötä ja työyhteisö on tiivis sekä lämminhenkinen. Tässä päiväkodissa sinun on mahdollista kehittää itseäsi ja oppia uutta!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, lapsilähtöistä työtapaa, positiivista pedagogiikkaa sekä halua kehittää omaa työtään.

Arvostamme positiivista asennetta, kokemusta monikulttuurisesta varhaiskasvatustyöstä sekä innostusta toteuttaa Espoon varhaiskasvatussuunnitelmaa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Jasmi Tammilehto
040 507 7584
jasmi.tammilehto@espoo.fi