(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Sokinvuoren päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.9.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Sokinvuoren päiväkoti

Työavain 3-1640-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 24.09.2019 (päättyy 28.06.2020)
Hakuaika päättyy 23.09.2019 kello 15:45
Sokinvuoren päiväkoti , Sokinsuontie 5 02760 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Etsimme sinua, varhaiskasvatuksen opettaja, ihanaan pieneen työyhteisöön, jossa tehdään tiivistä yhteistyötä perheiden kanssa ja kasvatetaan lapsista itseensä luottavia, elämänmyönteisiä ja suvaitsevaisia. Haemme opettajaa Sokinvuoren päiväkotiin, jossa toimii kaksi ryhmää (1-3 -v. ja 3-5 -v.). Nyt etsimme opettajaa 3-5-vuotiaiden lasten ihanaan ryhmään. Panostamme toiminnassamme erityisesti leikin tukemiseen, vuorovaikutuksen vahvistamiseen sekä lapsilähtöisiin projekteihin. Työ on mahdollista aloittaa sopimuksen mukaan. Tervetuloa oppimaan uutta sekä vaikuttamaan koko talon pedagogiikkaan!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityötaitoja, lapsilähtöistä työtapaa ja positiivista pedagogiikkaa.

Arvostamme kokemusta varhaiskasvatustyöstä, perehtyneisyyttä Espoon varhaiskasvatussuunnitelmaan ja kehittämismyönteisyyttä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Jasmi Tammilehto
040 507 7584