(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, Silkkiniityn päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, Silkkiniityn päiväkoti

Työavain 3-1287-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 02.08.2019 kello 15:45
Silkkiniityn päiväkoti , Opinkuja 1 02100 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Silkkiniityn päiväkodissa. Päiväkotimme sijaitsee hyvien julkisten kulkuyhteyksien varrella Tapiolassa. Luonto ja monipuoliset retkikohteet sijaitsevat lähellä. Palvelussuhde alkaa 12.8. tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää varhaiskasvatussuunnitelman sekä esiopetussuunnitelman tuntemusta.

Arvostamme halua kehittyä varhaiskasvatuksen ammattilaisena yhdessä työyhteisömme kanssa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Anu Grönroos
040 550 4525
26-28.6, palaan lomalta 5.8

Varajohtaja Elina Männistö
046 8771544
lisätietoja 29.7. alkaen