(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, sijaisuus

Työavain 3-59-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 04.02.2019 (päättyy 28.06.2019)
Hakuaika päättyy 24.01.2019 kello 15:45
Toppelundin päiväkoti , Mellstenintie 4 02170 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Toppelundin päiväkodissa. Päiväkoti sijaitsee aivan meren rannalla Haukilahdessa, monipuolisten ulkoilumahdollisuuksien äärellä ja Tapiolan kulttuuritarjonnan kupeessa. Päiväkodissa on viisi lapsiryhmää 0-6-vuotiaille lapsille. Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta positiivisessa ja turvallisessa oppimisympäristössä, Tiiviissä yhteistyössä vanhempien kanssa. Toiminnan suunnittelu lähtee lasten tarpeista ja mielenkiinnon kohteista käsin ja toimintaa toteutetaan eri kokoisissa pienryhmissä toiminnasta riippuen.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityö- ja vuorovaikutustaitoja, kehittävää työotetta sekä positiivista asennetta.

Arvostamme lämminhenkistä ja sensitiivistä otetta työhön.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62€/kk
Työaika: 38h 45 min/viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön vs. johtaja Teija Toivonen
0468771091
teija.toivonen@espoo.fi