(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, sijaisuus

Työavain 3-33-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 25.02.2019 (päättyy 09.01.2020)
Hakuaika päättyy 06.02.2019 kello 15:45
Järvenperän päiväkoti , Kylänportti 17 02940 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät Järvenperän päiväkodissa, kevät kauden 2019 1-3 -vuotiaiden ryhmässä. Etsimme motivoitunutta, innostuneen työotteen omaavaa varhaiskasvatuksen opettajaa. Tarjoamme mukavat, joustavat työkaverit ja toimivan työyhteisön, missä on mukava tehdä töitä. Lasten arkiliikunnan lisääminen ja leikin sekä leikkiympäristöjen kehittäminen ovat meille tärkeitä painopisteitä Espoon varhaiskasvatussuunnitelman lisäksi. Haluamme kasvattaa lapsia, joilla on ymmärrys omasta oppimisesta ja itsestä, usko omiin kykyihin ja itseluottamusta. Järvenperässä jokainen lapsi on yhtä arvokas.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Huomioimme myös opintojen loppuvaiheessa olevat hakijat


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta muuttuvissa tilanteissa ja kehitysmyönteistä työotetta.

Arvostamme lapsuuden ainutlaatuisuutta kunnioittavaa, sensitiivistä ja läsnä olevaa työotetta sekä sitoutuneisuutta yhteistyöhön vanhempien ja työyhteisön kanssa. Myönteinen suhtautuminen arkeen ja positiivisen pedagogiikan tuntemus on eduksi.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2584,62 €/kk
Työaika: 38h 45min /vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Jonna Tuovinen
046-8771099
jonna.tuovinen@espoo.fi