(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen opettaja, sijaisuus, Vallipuiston päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.6.2019

Varhaiskasvatuksen opettaja, sijaisuus, Vallipuiston päiväkoti

Työavain 3-1076-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 29.07.2019 (päättyy 05.01.2020)
Hakuaika päättyy 15.07.2019 kello 15:45
Vallipuiston päiväkoti , Ratapölkky 1 02650 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen opettajan tehtävät 3-5-vuotiaiden lasten ryhmässä, jossa työskentelee lisäksi toinen varhaiskasvatuksen opettaja ja varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Varhaiskasvatuksen opettaja vastaa lapsiryhmän pedagogisesti painottuneen toiminnan suunnittelusta, toteuttamisesta ja arvioinnista yhdessä muun tiimin sekä laaja-alaisen erityisopettajan ja kieli-ja kulttuuriopettajan kanssa. Opettaja toimii kasvatusyhteistyössä perheiden kanssa päivittäin sekä osallistuu työyhteisössä yhteisten asioiden suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviontiin.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään ratkaisukeskeistä toimintaa, työyhteisötaitoja sekä positiivisen pedagogiikan viljelemistä arkeen.

Arvostamme sensitiivisyyttä ja kykyä toimia monimuotoisten perheiden kanssa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2610,47 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Hanne Koski
040 509 7074
etunimi.sukunimi@espoo.fi